25 January 2009

logo-ree





am lucrat la un logo pentru asociatia "DONEAZA SANGE PENTRU VIATA"

"1.ASOCIATIA ISI PROPUNE SA CREASCA NUMARUL DONATORILOR ONORIFICI DE SANGE
2. SA ACORDE DONATORILOR CU FOARTE MULTE DONARI SI ANGAJATILOR CENTRULUI DE TRANSFUZIE SANGUINA BRAILA POSIBILITATEA DE A FACE O EXCURSIE, IN PRINCIPIU IN GRECIA, ITALIA , IERUSALIM, DAR SI IN ALTE ZONE, CA MULTUMIRE PENTRU EFORTUL DEPUS SI CONSTIENTIZAREA POPULATIEI ASUPRA ACESTUI GEST UMANITAR
3. PERSOANELE CE OBTIN SPONSORIZARI IN BANI PRIMESC, LA CERERE, 10% ( MINUS TVA) DIN SUMA OBTINUTA DACA FAC DOVADA CA ACEASTA SPONSORIZARE A FOST FACUTA PRIN EFORTUL LOR
4. SPONSORIZARILE POT FI FACUTE SI IN ALT MOD DECAT IN BANI DAR ATUNCI NU SE POT PRIMI CEI 10%."

pentru doantii, sunt deschise conturile:
LEI :Cod IBAN:RO47RNCB0048106696330001
EURO:Cod IBAN:RO20RNCB0048106696330002

Dr. IUGULESCU MAGDALENA, director CTS Braila, membru al Asociatiei "Doneaza Sange Pentru Viata"

5 comments:

Anonymous said...

Cred ca ar trebui sa se spuna lumii ce se intampla din cauza lipsei de sange in spitale. Asta pentru ca poate mai multi ar dona daca ar sti ca pot efectiv sa salveze o viata si daca ar sti ca medicii chiar se confrunta cu problema asta. In Madrid erau un fel de autocare pe strada, dotate cu paturi si tot ce trebuie pentru donat sange. Poate si asta ajuta..sa-i aduci omului mai intai in fata problema si apoi solutia, dar exact in fata lui, pe strada, sa fie mai greu de ignorat.
Si cred ca era o chestie buna cand avea toata lumea grupa sanguina pe buletin, in caz de accident.
Ii urez noroc mamei tale, ca ma gandesc ca la Braila oricum curge sange, macar acum sa curga pentru scopuri nobile :))

jette. said...

da, cred ca la braila e mult sange de donat. problema e ca de obicei doneaza oamenii sarmani si beneficiaza baietii de ba$tani care fac accidente cu masinile lor scumpe.

Just Blank said...

Este mai degraba Asociatia Doneaza Viata pentru Sange.

jette. said...

nicely put, sorin.

you're a real critic.

Anonymous said...

M-am bucurat sa citesc stirea asta. Imi pare rau ca in Romania nu se doneaza mai mult. Mi-am facut deja un obicei din a dona o data la sase luni.
In Bucuresti e relativ sinistru sa donezi sange, aproape ca trebuie sa te rogi de ei sa donezi (si nu donam pentru cineva anume!).